Single Blog Title

This is a single blog caption
Petra Åhl och Sven-Eric Svensson, Innovationsrådgivare

Får vi presentera…

Petra Åhl och Sven-Eric Svensson, Innovationsrådgivare

Petra Åhl, Ducit Innovation och Sven-Eric Svensson, NordPolymer är Innovationsrådgivare för North Business Arena.
Foto: Veronica Köhler

Petra Åhl och Sven-Eric Svensson är redo att stötta och bolla idéer med alla driftiga idésprutor vi har i regionen. De har båda erfarenheter av innovationer och processerna kring det och är nu tillgängliga som en resurs för North Business Arena-områdets företag.

Sven-Eric har lång erfarenhet av produktinnovationer och ett brett kontaktnät av underleverantörer, konstruktörer och industridesigners. Petra har kompetens inom projekt-/innovationsledning och utveckling av innovations- och affärsmodeller.

– Dessa båda kompletterar varandra på ett bra sätt. Vi är övertygade om att de kommer att tillföra företagen i regionen den kick många behöver för att ta steget vidare. Det finns gott om idéer som kan utvecklas till lönsamma affärer i regionen, säger Kjell-Åke Johansson, projektledare.

Har du idéer som du vill ta vidare? Vill du bolla dem med Sven-Eric eller Petra? Kontakta då din närmaste affärsrådgivare i North Business Arena >>

– Vi vill vara med och kicka igång fler nya företag, uppmuntra nya sätt att arbeta och hoppas kunna vara den support som behövs för att komma vidare, säger Petra Åhl och Sven-Eric Svensson. Läs mer om Petra och Sven-Eric här >>

X