Single Blog Title

This is a single blog caption

Vad Erik inte vet om glas och ramar är inte värt att veta!

Hej Erik Isaksson, Överkalix Glas & Ram

Hur föddes idén att starta eget?

Jag köpte företaget av min pappa för drygt 20 år sedan.  Det kändes som ett naturligt steg att ta då.  Trots en del utmaningar som alla företagare ställs inför har det roliga ändå övervägt.

 Vad är det roligaste med att vara företagare?

Att varje kund är unik och har olika behov.  Varje uppdrag är något nytt.  Det gör att jobbet aldrig blir tråkigt. Vi gör många olika arbeten, markiser, inglasningar, inramningar, bilglas etc. och det ger en stor variation och utmanar oss att hela tiden ligga i framkant med vår kunskap. Det är också roligt att se hur företaget utvecklas genom de satsningar och den tiden jag lagt ned för att bygga företaget och min kundkrets.

Vilken/Vad är den största utmaningen som företagare?

Vi måste ha koll på ny teknik, nya lagar och regler och kontinuerligt utbilda oss för att få ha kvar våra certifieringar och hålla oss i framkant. En del inspektioner och redovisningar till olika myndigheter är kanske inte alltid det man vill lägga tid på  – även om den är viktigt och nödvändig.  Det jag lärt mig med åren är att god ordning underlättar just dessa bitar i företagandet.

 Vad är det bästa med att vara företagare i Överkalix?

Närheten till kunderna gör relationen till dem väldigt enkel och nära och man kan oftast lösa en kunds problem väldigt smidigt. Det finns en bra företagaranda i Överkalix.

 

Stort tack Erik och NBA önskar dig ett fortsatt bra företagarår 2017!

 

/Vid pennan Renée Lundgren Sandle, Affärsutvecklare North Business Arena, Överkalix.

X